Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Démonok megidézése

 

A legfontosabb dolog az, hogy felejts el mindent amit a Démonokról tanultál, legalábbis amik nem Sátánista forrásokból származnak.

Az elérhető és népszerű írások hamis információkat tartalmaznak. Azokat az utasításokat követni amik a grimoárok legtöbbjében található, nem csak helytelen, de nagyon veszélyes is lehet.

Saját tapasztalataim azt mutatják, hogy a Démonok nagyon büszke lények, ezért a tisztelettudó viselkedés nagyon fontos.

Nemrégiben több Főpap és Főpapnő energiamunkát végzett sok különböző Démonnal, beleértve a Goetia mindegyik Démonját. A Goetia 72 Démonja, és még sok másik is fel lett szabadítva. Mi szembesültünk a legtöbb Démon valós személyiségével. Sokuk különféle álneveket használt annak érdekében, hogy ne tudják őket kihasználni. Ezek a Démonok, a sok grimoár állításaival szemben nem szörnyetegek. Ők gyönyörű, népszerű, fontos Istenek.

ASMODEUS MONDTA SALAMONNAK:

“NE KÉRDEZZ TŐLEM SOK DOLGOT; MERT KIRÁLYSÁGODNAK HAMAROSAN VÉGE SZAKAD ÉS DICSŐSÉGED IS CSAK EGY ÉVSZAKON ÁT TART, ÉS ZSARNOKSÁGOD FELETTÜNK NEMSOKÁRA VÉGET ÉR.

A Démonok halhatatlanok; egy “évszak” számukra néhány ezer esztendő. A keresztény Isten egyre csak gyengül. Sátán Atyám elmondta nekem, hogy a mi oldalunk győzött. Figyelmeztetünk mindenkit: az ősi varázskönyvek spirituálisan sértő módszereinek alkalmazása nem csak bolondság, de elkerülhetetlenül személyes katasztrófába fog torkollni. A Démonokat mindig nagyon becsületesen és tisztelettel kell megközelíteni. Az ellenséges “Isten” neveinek, kilenc láb széles körök, fenyegetések és más destruktív és sértő módszerek használatának napjai lejártak. Ne mondjátok hogy nem figyelmeztettünk...

Mikor újak vagyunk, a legtöbb Démon hajlandó segíteni nekünk. A Sátánizmus célja az, hogy olyanok legyünk mint az Istenek. Ez azt jelenti, hogy meg kell erősítenünk önmagunkat.

Amint saját erőfeszítéseinken keresztül fejlődünk, egyre ügyesebbek és ügyesebbek leszünk. Meg kell tanulnunk a saját erőnkre hagyatkozni mintsem a rajtunk kívül állók erejére.

A Démonok akkor a legjobbak, amikor tudást és bölcsességet akarunk felhalmozni, hogy tanulhassunk és fejleszthessük a saját képességeinket.

Fejlődésünk során mesterré kell válnunk a mágia minden formájában, és képessé kell válnunk befolyásolni másokat és a környezetünket, a magunk erejével, külső segítség nélkül. Ennek ellenére még a legjobbak is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy egy Démon segítségére van szükségük.

A Démonokra minden fejlettségi szinten számíthatunk ha spirituális útmutatásra van szükségünk, mindegy hogy kezdők vagy mesterek vagyunk.

Saját tapasztalataim alapján erősen javaslom, hogy akik komolyan fejlődni akarnak spirituálisan, építsenek fel egy közeli és erős kapcsolatot egy Démonnal, aki hajlandó velük dolgozni és vezetni őket a bal oldali ösvényen. Ez enyhén szólva is nagyon kifizetődő élmény lehet.

Hogyan idézzünk meg egy Démont:

Mindig légy tisztelettudó és becsületes a Démonokkal. Soha ne parancsolgass, követelőzz, vagy használd ki őket.

 

A DÉMONIDÉZÉS HELYES MÓDJAI:

1.     Ismerd a Démont akit meg akarsz idézni. Minden Goetia-beli démon barátságos az emberekkel.

2.    Fontos hogy legyen meghatározott célod, tudd pontosan, *miért* akarod megidézni az adott Démont.

3.    Mikor segítséget kérünk egy Démontól, az a helyénvaló, ha felajánlunk valamit cserébe. Légy kész adni valamit cserébe. Ez olyan valami legyen amiben Te és a Démon is meg tudtok egyezni. Az Eredeti Istenek értékelik az ember szavát, becsületességét, őszinteségét, tisztességét. SOHA ne ígérj olyat, amiről tudod hogy nem tudod teljesíteni.

4.    Ismerd a módszert amit a Démonnal való kommunikációra akarsz használni.

Az egyik legfontosabb lépés egy ismeretlen Démon megidézésében, Sátánon keresztül menni.


Ennek komoly okai vannak. Nem minden Démon barátságos az emberekkel, és nem minden Démon Sátáné. Sátánnak minden Goetia-beli Démon fölött hatalma van. A legtöbb Démon barátságos, ha tiszteljük
őket, és az idézésnek pozitív kimenetele lesz.

Mikor valaki kapcsolatba lép egy Démonnal, a kommunikációnak különböző szintjei lehetnek:

1.     A Démon gondolatokon keresztül kommunikál velünk (telepátia). A telepátiánál a Démon szavai a saját gondolatainkon keresztül jut el hozzánk. Kezdetben ez nehéz lehet azoknak akik nem elég érzékenyek vagy nincs meg (még) a pszichikus képességük arra hogy megkülönböztessék egy külső entitás szavait a saját gondolataiktól. Erő-meditációkkal és tapasztalattal egy idő után ez sokkal könnyebb lesz.

1.     Látjuk és halljuk a Démont. Ez főleg a nyitottabb embereknél fordul elő.

2.    Invokáluk a Démon energiáját. Ez nagyon erős és felvillanyozó érzés. Ilyenkor körbevesz minket egy erőteljes aura. Gyakran hallani fogjuk a Démont ahogy beszél hozzánk, és valószínűleg látni is fogjuk.

3.    Egy valódi idézésnél a Démon a fekete tükörben, a füstölő füstjében vagy más módon jelenik meg és beszél hozzánk. Ez azoknak a legjobb akik most kezdték. A tükör használatakor gyakran még a Démon érintését is érezhetjük, ha ő úgy gondolja, megérint minket.

1.     Kézzelfogható kapcsolat; a tárgyak mozognak a szobában, valós fizikai bizonyítéka van a Démon jelenlétének.

(A sorszámozás elállítódott, ne törődjetek vele - Nigel)

Sok népszerű könyvben beszámolnak igen hatalmas energiákról a Démoni evokációknál. Tudomásom szerint az ezen az oldalon található módszerek használata még senkinek nem okozott negatív élményeket, vagy olyan helyzetet amit ne tudott volna kezelni. Sokszor invokáltam már Démonokat, és az energia sosem volt kezelhetetlen vagy kényelmetlen.

 

Módszerek:

 

Nyomtasd ki vagy rajzold le egy tiszta papírlapra a Démon pecsétjét akit meg akarsz idézni. Fontos hogy egyedül legyél, és ne zavarjon senki és semmi. Csukd be a szemed és vizualizáld a pecsétet amennyire pontosan csak tudod. Nem baj ha kinyitod a szemed és megnézed újra a pecsétet (ahányszor szükséges) hogy pontosabb képet kapj. Miközben vizualizálsz, kántáld a Démon nevét folyamatosan, ezt teheted hangosan vagy fejben is.

Mondd el a következő imát:


"Sátán Nagyúr, a te kegyelmedb
ől, kérlek hallgass meg, a hatalmadért könyörgök, hogy foganjon meg elmémben, és hogy véghezvigye amit óhajtok, a célt, amit a segítségeddel érnék el, Óh, Mindenható Sátán, az Egyetlen Igaz Isten, aki él s uralkodik mindörökké. Kérlek, ösztönözd _____________(Démon neve) hogy megjelenjen előttem, és igaz, hűséges válaszokat adjon, hogy elérhessem a kívánt célomat, amennyiben az megfelel az ő hivatalának. Tisztelettel, alázatosan kérem ezt a Te Nevedben, Sátán Nagyúr, kérlek tarts méltónak, Atyám."

A Démon különböző módokon jelenhet meg.

·         Egy tükrön keresztül, ekkor a tükörben fogod látni a Démont.

·         A füstölő füstjén keresztül.

·         A Démon közvetlenül jelenik meg, ha elég érzékeny vagy, és mély meditatív állapotban vagy.

Készítsd elő a területet. Az első Démonidézéseket éjszaka célszerű elvégezni. Ennek az az oka, hogy éjszaka más energiák vannak jelen mint nappal, és könnyebb egyedül, zavartalanul dolgozni. Mikor valaki már létrehozott kapcsolatot bizonyos Démonokkal, többé nincs szükség formális idéző-szertartásra. A Démon megjelenhet éjjel és nappal is, csupán koncentrálni kell a velük való telepatikus kapcsolatra.

Szükséged lesz:

·         Egy csendes helyre ahol nem fognak zavarni.

·         Minőségi füstölőre, kellemes illattal. Javaslom hogy ha új füstölőt akarsz használni, próbáld ki a rituálé előtt, mivel az olcsó, büdös füstölő zavarja a szellemeket és zavaró lehet a rituálé során.

o    Egy vagy több fekete vagy kék gyertyára. A fekete a legjobb, de a kék is rendben van ha nem tudsz feketét szerezni. Ha van rá lehetőség, legyen olyan színű gyertyád is, ami a megidézni kívánt Démonhoz tartozik. (Ezeket megtaláljátok a Démonlexikonban).

o    A papírlap a Démon pecsétjével.

 

Ha készen vagy, találj a pecsétnek egy biztonságos helyet, jó választás például a saját naplód vagy fekete könyved. MINDIG kezeld ezt a papírlapot/pecsétet kiemelkedő tisztelettel, és SOHA NE égesd el! A pecsétet újból felhasználhatod.

Nincs szükség kilenc láb széles körre. A Démonok *gyűlölik* a köröket, és nincs szükség távozási engedélyre sem, mivel mindkettő sértő. Kezeld tisztelettel a Démonokat, és viszonzásul ugyanazt fogod kapni.

A Sátánnak szóló kérés után érezned kell az ő pozitív energiáját. Ez egy biztató jel. Ha valamiért a Démon nem válaszol, próbáld máskor. Sokszor a Démon megjelenik, csak az újak még nem elég nyitottak pszichikusan vagy nem elég tapasztaltak hogy lássák őt. A legtöbb embernek többször kell elvégeznie az idéző-szertartást, hogy a Démon megjelenjen.

Gyakran a Démon válaszol, csak sokan nem veszik észre. Keress egybeeséseket és szokatlan dolgokat. A tudatosság itt mindennek a kulcsa.

Mindig ajánlj fel valamit cserébe hálád jeléül a Démon szolgálataiért. Néhány ötlet: nyilvánosság a Démonnak, a kereszténység elleni munkálkodás, a Sátánizmus fejlődéséért való munka, vagy bármilyen más szolgáltatás amiben meg tudtok egyezni.